Retzef Krav Maga

Bond

RetZef Organisatie
RetZef is een onafhankelijke organisatie die ontwikkeling en deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. Omdat wij het beste met onze leden voor hebben blijf kwaliteit een hoge norm binnen RetZef. Onze organisatie heeft als doel de kwaliteit van Krav Maga te waarborgen, zeker nu er overal Krav Maga scholen ontstaan die niet aan bepaalde normen, scholing voldoen maar ook zonder diploma te werk gaan. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. We werken alleen samen met Krav Maga Nederland, en Protect van Itay Gil in Israël. Het is mogelijk om u aan te sluiten als school of organisatie bij RetZef maar met die verstandhouding dat de kwaliteit van hoog nivo is op het gebied van lesgeven en techniekmanagement.

Inmiddels kunnen wij met trots melden dat er al 6 scholen zijn Dordrecht (hoofd dojo, locatie) ,Zwijndrecht, Rotterdam, Spijkenisse, Breda en Oude Tonge. Uiteraard wel de scholen die Krav Maga zien vanuit hetzelfde standpunt als Imi Lichtenfeld : Voor iedereen! De jaarlijkse bijdrage voor volwassenen is € 35,- incl. ongevallen verzekering en uiteraard zijn de Krav Maga normen en waarden altijd van toepassing ( fijn en familiair met elkaar omgaan). Kids jaarlijkse bondsgeld € 20,- bij inschrijving en
is € 12,50 in het 2e jaar.

Voor jullie beeldvorming hierbij een aantal punten die jaarlijks vanuit het bondsgeld worden bekostigd: het aanschaffen van nieuwe lesmaterialen, de opleidingen van de trainers, marketing en communicatieve zaken, de kosten die voor wedstrijden worden gemaakt en alle andere denkbare kosten die bij een dojo komen kijken. Communicatie naar Israël of Krav Maga Nederland heeft geen zin alle informatie loopt via RetZef.

Voorwaarden bondslidmaatschap RetZef
* Geen strafblad
* Het lidmaatschap van uw club en bond zijn 2 verschillende lidmaatschappen. Een keer per jaar moet het bondsgeld betaald worden en iedereen is verplicht verzekerd voor ongevallen
   binnen RetZef.  Ook onze MMA en RCF leden zijn verzekerd en betalen bondsgeld.
* vriendelijkheid, familiair en respect willen we graag oog houden

Verder zijn we aangesloten bij het IBK ( International budo Kai Kan) van Kaicho Jon Bluming. Kaicho Bluming heeft het Kyokushin en All Round Fighting naar Europa gebracht, velen zijn nu Karateka's en MMA vechters door Kaicho. Onze Kids die Krav Maga beoefenen van 5 jaar tot 16 jaar zijn aangesloten bij de IBK, ze zijn hier aangesloten omdat veel kinderen wedstrijdjes willen draaien in karate en MMA het is op deze manier makkelijker omdat alle kids een Gi (karatepak) dragen tijdens de les en als ze meedoen met een toernooi kunnen vechten in een Gi.