Retzef Krav Maga

Doelgroepen

RetZef, verzorgt diverse opleidingen, workshops, trainingen en seminars voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Zo zijn er speciale modules voor: Boa's, Politie, Beveiliging, Onderwijsinstellingen, Winkelmedewerkers, Ziekenhuismedewerkers, Sector openbaar vervoer, Deurwaarders, Inrichtingsmedewerkers, ambulance personeel enz. Voor bijna iedereen is Krav Maga van toegevoegde waarde.

De trainingen worden helemaal afgestemd op de betreffende doelgroep. Hierbij wordt rekening gehouden met de basisvaardigheden, praktijksituaties, de beschikbare tijd en de continuïteit van oefenen en trainen.

Een groot gedeelte van de Krav Maga technieken zijn afgestemd op het huidige geweld waarmee de burger tegenwoordig op straat geconfronteerd kan worden. Het zich kunnen verdedigen tegen aanvallen of bedreigingen met steek, slag of vuurwapen is een specialiteit. Ook een belangrijk gegeven binnen ons systeem is dat er tactisch wordt gewerkt , er wordt gekeken of onze oplossingen technisch zowel tactisch in orde zijn.

Naast het praktisch kunnen handelen leert men ook om te gaan met bepaalde agressieve situaties. Het is niet alleen van belang dat men weet wat men wel moet doen, maar minstens zo belangrijk is wat men in bepaalde situaties beter niet kan doen. Door zijn veelzijdigheid, doelmatigheid en eenvoud is Krav Maga voor een ieder die deel uit maakt van deze maatschappij een ideale manier om zichzelf en zijn medemens te beschermen.

RetZef is gediplomeerd om Boa's lessen te verzorgen landelijk.

Meer info voor bedrijven kunt u vinden op www.retzef.nl